Privatnost naših posetilaca i kupaca je od velike važnosti za nas. Ova Politika Privatnosti (u daljem tekstu: „Politika Privatnosti“) ima za cilj da vas informiše o našim politikama i praksama u vezi sa prikupljanjem, upotrebom i otkrivanjem bilo kakvih ličnih podataka / podataka koje o vama pribavimo na osnovu vaše upotrebe naše internet stranice, proizvoda i / ili usluge (u daljem tekstu: „lični podaci“).

Pristanak korisnika posetom našem internet mestu ili korišćenjem naših proizvoda ili usluga pristajete na uslove predviđene Politikom Privatnosti. Izričito pristajete, prihvatate i pristajete na obradu vaših ličnih podataka u skladu sa Politikom Privatnosti.

PRIKUPLJANJE LIČNIH PODATAKA / PODATAKA

Lični podaci / podaci koje prikupljamo od vas pomažu nam da naučimo o našim kupcima i potencijalnim kupcima. Ove informacije koristimo za bolje prilagođavanje karakteristika, performansi i podrške naših rešenja, proizvoda i usluga i povremeno vas kontaktiramo (ili da vas drugi kontaktiraju) sa informacijama i ponudama o našim proizvodima i uslugama ili onima koje nudi treća strana.

Prikupljamo lične podatke / podatke koje nam dostavljate dobrovoljno. lični podaci / podaci koje prikupljamo uključuju, ali nisu ograničeni na, vaše ime, poštansku adresu, telefonski broj, adresu e-pošte i informacije sadržane u bilo kojoj e-pošti ili drugoj komunikaciji koju nam pošaljete ili informacije koje pružite na bilo koji drugi način.

LIČNI PODACI / PODACI PRIKUPLJENI PUTEM TEHNOLOGIJE

Dok se krećete po našoj internet lokaciji, takođe se mogu prikupljati određene pasivne informacije, uključujući adresu internet protokola, tip pregledača i operativni sistem. Takođe možemo da koristimo kolačiće, malu datoteku koju vaš internet pretraživač čuva na vašem računaru i navigacione podatke kao što su Uniform Resource Locators (URL-ovi) za prikupljanje podataka u vezi sa datumom i vremenom vaše posete i rešenja i informacija za koje ste tražili i gledali. Ova vrsta informacija se prikuplja kako bi vam naša rešenja i usluge učinile korisnijima razumevanjem stranica na koje kliknete tokom posete našim internet lokacijama. Takve informacije će nam omogućiti da poboljšamo i personalizujemo vaše iskustvo. Prihvatanje kolačića putem vašeg internet pretraživača  vaš je lični izbor. Možete da podesite pretraživač da onemogućava kolačiće. Međutim, ako odlučite da ne prihvatite kolačiće, možda vam nećemo pružiti toliko dobro iskustvo kao ono koje je posebno prilagođeno vašim potrebama korišćenjem kolačića.

UPOTREBA I OTKRIVANJE INFORMACIJA

Generalno, lični podaci koje nam dostavljate koriste se ili za postavljanje rešenja ili za kupovinu proizvoda i / ili usluga, za odgovaranje na vaše zahteve, obradu transakcija, olakšavanje vašeg zahteva za cenu od nezavisnog dobavljača usluga ili za pomoć nama da te bolje služim. Vaše lične podatke možemo deliti sa drugim preduzećima kako bismo vam ponudili proizvode, usluge i promocije. Pored toga, vaše lične podatke možemo deliti sa drugim preduzećima koja mogu da vas kontaktiraju u vezi sa zahtevima za uslugu. Takođe možemo da koristimo vaše lične podatke da bismo vam pružali elektronske newsletters-e ili promotivne e-mailove, kao i za pružanje informacija i ponuda o našim proizvodima i uslugama. Takođe možemo da koristimo nezavisne partnere za oglašavanje i njegove dobavljače usluga kako bismo vam isporučili reklamne natpise i drugo oglašavanje prilagođeno vašim interesima kada posetite određene internet lokacije.

Takođe možemo da koristimo treće strane za održavanje i čuvanje vaših ličnih podataka / podataka i za obradu svih plaćanja koja nam vršite. Generalno, ovim trećim licima je zabranjeno da koriste vaše lične podatke / podatke osim za pružanje usluga koje smo zatražili. Takođe možemo otkriti vaše lične podatke / podatke ako verujemo, u dobroj veri, da je takvo otkrivanje neophodno kako bismo:

(a) bili u skladu sa relevantnim zakonima ili odgovorili na pozive ili naloge koji su nam dostavljeni;

(b) da zaštitimo i odbranimo naša prava ili imovinu ili prava ili imovinu korisnika naših internet lokacija ili naših kupaca

Ako našu kompaniju ili našu imovinu stekne druga kompanija, ta kompanija će posedovati lične podatke / podatke koje smo prikupili i ona će preuzeti prava i obaveze u vezi sa vašim ličnim podacima / podacima kako je opisano u Politici Privatnosti. Vaš izbor u vezi sa vašim ličnim podacima ako odlučite da prestanete da primate e-poštu ili biltene od nas, imaćete priliku da se „odjavite“ prateći uputstva za odjavu koja su navedena u e-pošti. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa Politikom Privatnosti ili ako u bilo kom trenutku želite da se pretplatite na bilo koju našu komunikaciju, možete to učiniti tako što ćete nas kontaktirati na info@systemoption.com. Uprkos navedenim postavkama e-pošte, možda ćemo vam poslati e-poštu u vezi sa ažuriranjima pravnih obaveštenja koja se odnose na bilo koji nalog koji napravite kod nas. Što se tiče maloletnika, naše internet stranice nisu namenjene mlađim od 18 godina. Ne prikupljamo namerno lične podatke / podatke o posetiocima mlađim od 18 godina.

VEZE DO DRUGIH SAJTOVA

Naše pružanje veze ka bilo kojoj drugoj internet lokaciji ili lokaciji služi za vašu udobnost i ne znači da podržavamo takvu drugu internet lokaciju ili lokaciju ili njen sadržaj. Nemamo kontrolu, ne vršimo pregled i ne možemo biti odgovorni za ove druge internet lokacije ili njihov sadržaj. Imajte na umu da se uslovi naše Politike Privatnosti ne odnose na ove druge internet lokacije.

SIGURNOST

Koristimo razumne mere za održavanje bezbednosti vaših ličnih podataka / podataka. Uprkos tome, moguće su tehničke greške. Međutim, nijedna kompanija, uključujući nas, ne može u potpunosti eliminisati sigurnosne rizike povezane sa ličnim podacima / podacima.

AŽURIRANJA POLITIKE PRIVATNOSTI

Ova Politika Privatnosti podleže povremenoj reviziji i ako izvršimo bilo kakve promene u načinu na koji koristimo vaše lične podatke / podatke, obavestićemo vas objavljivanjem ažurirane Politike Privatnosti na našoj internet stranici. Ako se protivite bilo kojoj takvoj promeni, morate prestati da koristite našu internet stranicu, proizvode i / ili usluge. Neprekidna upotreba naše internet stranice, proizvoda i / ili usluga nakon obaveštenja o bilo kojim takvim promenama ukazuje na vaše priznanje takvih promena i pristanak da te promene obavezuju.